Mèdia 24/09/2020

Tres contes perquè els més petits aprenguin anglès amb l’ARA

El diari ofereix la col·lecció 'Betty the Black Sheep'

Ara
1 min
El diari ofereix tres títols de la col·lecció 'Betty the Black Sheep'

BarcelonaL’ARA ofereix als seus lectors la col·lecció de contes en anglès Betty the Black Sheep. Es tracta de tres llibres creats per les escoles d’anglès Kids&Us i orientats als infants d’entre dos i quatre anys. Els protagonitza l’ovella Betty, que mentre va descobrint el món introdueix frases i vocabulari adaptats a l’edat dels seus joves lectors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Betty’s week permet treballar els dies de la setmana i lèxic relacionat amb les activitats extraescolars. A Betty Sheep - Family, la Betty vol presentar una persona a la seva amiga Catty. La narració introdueix paraules de l’àmbit de la família, a més de les preposicions simples. I, finalment, Betty Sheep - Numbers explica una història que té lloc en un dia plujós i té com a objectiu treballar els números de l’1 al 10 i vocabulari relacionat amb la pluja.

Els llibres es venen individualment, i cadascun té un preu de 16,70 euros. Es podran adquirir al quiosc entre el 30 de setembre i el 6 d’octubre, presentant el cupó que hi haurà aquells dies a la contraportada del diari (en el cas dels subscriptors digitals, el cupó es podrà descarregar a l’Espai del Subscriptor). La col·lecció també estarà disponible online, en aquest enllaç, a partir d’aquest diumenge i fins a l’11 d’octubre. En aquest cas, amb la compra d’un llibre s’aconseguirà també el descarregable Betty Sheep Colours, per pintar amb els més petits.

stats