Publicitat
Publicitat

XARXES

Prohibits els mòbils intel·ligents a casa de la família Gates (sobretot si és un iPhone)

"Fem el possible perquè els nostres fills creixin de la manera més normal possible", diu Melinda Gates en un diari alemany

Els Gates, la família més rica del planeta, no deixen que els seus fills tinguin mòbils d'última generació. La prohibició inclou els mòbils d'Apple, però no només aquests. Així ho ha admès Melinda Gates, la dona de Bill Gates, el multimilionari creador de Microsoft, en una entrevista al ' Frankfurter Allgemeine Zeitung'. Fa temps s'especulava que els Gates no volien que els seus fills fessin servir productes Apple, però segons ha admès Melinda, la prohibició és extensible a tots els anomenats 'smartphones'. "Fem el possible perquè els nostres fills creixin de la manera més normal possible", ha dit.

"Tenim moltes normes a casa", ha afegit. Melinda prové d'una família de classe mitjana i de jove col·laborava a l'empresa familiar "netejant terres i forns".

"¿Hi ha alguna restricció per als nens Gates? Es diu que els productes d'Apple, l'iPhone o l'iPod, no entren a casa seva", pregunta l'entrevistador. "És correcte. Però hi ha altres coses que estan prohibides", deixa clar Melinda. Els Gates tenen tres fills, nascuts els anys 1996, 1999 i 2002.

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT