Animació
Mèdia 19/04/2012

'Bola de drac Z' arriba al 3XL remasteritzada i amb les caretes originals

Aquest divendres s'acaba l'emissió de 'Bola de drac' i ja debuta la seqüela

Ara
1 min

Barcelona'Bola de drac Z' arriba aquest divendres al canal 3XL, però ho fa amb novetats. Tal com ja ha passat amb la primera entrega de la saga, 'Bola de drac', els capítols s'emetran amb la imatge remasteritzada i amb la careta inicial i els crèdits finals de la versió original japonesa, que van variant al llarg de la sèrie.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Bola de drac' s'acomiadarà demà dels espectadors del 3XL amb l'emissió de l'últim capítol, i just a continuació ja s'estrenarà el primer de la seqüela. A partir d'aquí, cada dia, de dilluns a diumenge, el canal emetrà dos episodis de 'Bola de drac Z' a les 21.30, la mateixa franja que ocupa la saga des del setembre, quan va tornar a TV3 deu anys després d'haver-se'n acomiadat amb l'estrena de 'Bola de drac Z Kai'. Un cop s'acabin els 291 capítols de què consta la nova sèrie, el 3XL tancarà el cicle amb l'emissió de 'Bola de drac GT'.

El retorn de 'Bola de drac' a Televisió de Catalunya era esperat per molts seguidors des del 2001, i la prova ha estat la bona rebuda que ha tingut la sèrie, amb puntes de fins al 6% de quota de pantalla en un canal minoritari com és el 3XL. A més, segons TV3, 'Bola de drac' ha estat el segon programa més consumit a les webs de la CCMA durant el mes de març.

stats