Televisió
Mèdia 29/06/2011

'Bola de drac' torna a TV3

El canal 3XL emetrà la sèrie i les seves tres seqüeles a partir del setembre

Redacció
1 min
Son Goku tornarà a la graella del 3XL

BarcelonaTelevisió de Catalunya tornarà a emetre la mítica sèrie Bola de drac. Ho farà a partir del setembre i a través del canal juvenil 3XL, que oferirà la sèrie original i les tres que se'n van derivar: Bola de drac Z, Bola de drac GT, i Bola de drac KAI, una remasterització en alta definició i format panoràmic de Bola de drac Z.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La sèrie, creada pel dibuixant japonès Akira Toriyama, va debutar a TV3 el 15 de febrer de 1990, i es va emetre fins al 2001. Segons revela la cadena, des de llavors s'han rebut nombroses peticions sobre el retorn de la sèrie, a través de totes les vies, incloent pàgines web, fòrums i grups de Facebook. Finalment, les seves peticions han estat escoltades, i els milers de fans de la sèrie tindran ocasió de tornar a gaudir-ne, alhora que les noves generacions podran conèixer uns personatges que ja s'han convertit en mites.

Bola de drac és la història d'un nen, en Son Goku, que té poders sobrenaturals i que busca les Set Boles de Drac, uns objectes màgics que, si s'aconsegueixen reunir, permeten invocar un drac totpoderós que concedirà qualsevol desig a qui l'hagi cridat. En aquesta recerca viu múltiples aventures i s'ha d'enfrontar a perillosos personatges fantàstics.

stats