Mèdia 09/06/2016

Cap canal de pagament emetrà l'Eurocopa a Espanya

Només es podran veure per televisió 23 dels 51 partits del torneig

N.j.
1 min
Cap canal de pagament emetrà la competició a Espanya

BarcelonaEls canals de pagament han girat l’esquena a l’Eurocopa. Cap plataforma (principalment, Movistar+ i Mediapro) ha volgut comprar els drets per emetre la competició, de manera que hi haurà més de la meitat dels partits que no es podran veure a Espanya. Dels 51 enfrontaments de l’Eurocopa, la UEFA havia reservat un paquet amb 28 partits per als canals de pagament que estiguessin interessats a adquirir els drets de la competició. Així, aquestes plataformes tindrien en exclusiva els partits que no ha comprat Mediaset i podrien emetre de forma compartida la final.

Inscriu-te a la newsletter series Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest repartiment, però, no ha satisfet els canals de pagament. En part és així perquè la UEFA els reservava només l’exclusiva de 28 partits amb un interès relativament baix, ja que el més destacat de la jornada es podrà veure en obert amb Mediaset. El preu dels drets televisius de la competició també ha significat un escull per a l’adquisició d’aquest paquet. Els canals de pagament han argumentat que no els surt a compte desembutxacar 30 milions d’euros per a una oferta que deixa fora els partits amb més interès per al públic.

Tant Movistar+ com Mediapro es van retirar fa unes setmanes de la subhasta. “El preu que ens oferien no ens interessava gens. No ho considerem un producte atractiu”, van explicar aleshores fonts de Mediapro a l’ARA.

Malgrat que la UEFA ha ofert el mateix paquet als canals de pagament de la resta d’Europa, hi ha hagut països en els quals aquestes plataformes sí que han adquirit els drets de la competició.

stats