Mèdia 11/05/2021

Carles Francino torna a la ràdio després de passar el covid: "Vaig estar greu i vaig patir un ictus"

El periodista ha estat 47 dies de baixa a causa de la malaltia

A.P.
2 min
Francino en la seva tornada a la ràdio

Després d'un mes i mig allunyat dels micròfons a causa del covid, avui Carles Francino ha tornat al capdavant de La ventana. En un principi, el director i presentador del programa de la Cadena SER es va retirar temporalment per precaució, perquè havia estat en contacte estret amb una persona que havia donat positiu. Emocionat i gairebé amb llàgrimes, Francino ha recordat que cinc després d'abandonar la ràdio va haver d'ingressar d'urgència a l'hospital perquè tenia "febre molt alta, l'ànim molt baix i molt poc oxigen". "Les vaig passar canutes durant 48 hores: els meus indicadors eren bastant dolents i fins i tot vaig patir un ictus del qual, afortunadament, sembla que no m'han quedat seqüeles", ha explicat.

"Pensava que soc esportista, que estic fort i que a mi no em podia tocar. Gran error, perquè aquest punyeter virus no hi entén d'esport ni de raons", ha reflexionat Francino. Molt afectat, ha confessat que si bé ell ha superat la malaltia, el familiar amb qui va tenir contacte abans de contraure el virus va morir a l'abril. El periodista ha agraït el suport que ha rebut dels oients i dels seus companys de feina: "Ha sigut aclaparador. Si l'estima fos una hipoteca, em passaria la resta de la vida pagant terminis".

En la tornada a la ràdio, Francino ha dedicat paraules als sanitaris, als quals ha agraït la dedicació, i ha reflexionat sobre com els afecten imatges com les d'aquest cap de setmana, en què moltes persones van sortir al carrer per celebrar el final de l'estat d'alarma i del toc de queda. "Com voleu que no s'enfadin? Que des de l'UCI del Clínic de Madrid se sentís el soroll del carrer no té nom", s'ha queixat Francino, que ha recordat les dures condicions en què treballen molts sanitaris.

stats