Mèdia 28/09/2017

Carlos Herrera torna a TVE per presentar un espai d'entreteniment

El periodista va començar la seva trajectòria televisiva al canal públic

Ara
1 min
Carlos Herrera torna a TVE per presentar un espai d'entreteniment

BARCELONAEl periodista Carlos Herrera estarà al capdavant de '¿Cómo lo ves?', un nou programa d'entreteniment i participació que s'emetrà a TVE durant la franja de 'prime time'. Tot i que la cadena no ha avançat la data d'estrena, sí que ha anunciat que serà un espai en què el públic tindrà un paper molt important.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons RTVE, '¿Cómo lo ves' serà un format interactiu en el qual es tractarà l'actualitat i qüestions de la vida quotidiana, i el presentador farà una sèrie de preguntes a l'audiència. Els espectadors podran respondre-les a través d'una aplicació gratuïta que permetrà tenir una radiografia en temps real de què opina l'audiència.

A banda de comptar amb la participació del públic, el plató de '¿Cómo lo ves?' rebrà un grup de convidats experts en les diferents temàtiques que tocarà el programa. Ells seran els encarregats d'intentar predir quina és l'opinió majoritària del públic. També tindran un paper destacat quatre famílies de diferents zones d'Espanya que intervindran setmanalment en la discussió des de casa seva.

Carlos Herrera va començar la seva trajectòria televisiva a TVE, on l'any 1985 va debutar com a presentador del 'Telediario'. La seva incorporació al canal públic pot jugar un paper clau en la seva futura renovació amb la Cope, on, des del 2015, presenta 'Herrera en Cope'. El contracte de tres anys del periodista expira aquesta temporada i Herrera encara no ha anunciat si seguirà vinculat a l'emissora de la Conferència Episcopal.

stats