Mèdia 23/05/2014

El casament dels Kimye envaeix Europa

De moment cap dels dos ha donat ni una dada sobre el seu enllaç però el seguiment de la premsa ja ha donat peu a moltes hipòtesis

Joan Callarissa
3 min

BarcelonaKim Kardashian és a París des de diumenge per casar-se amb el raper Kanye West en algun punt indeterminat de França o Itàlia durant el cap de setmana. De moment, però, cap dels dos ha donat ni una dada sobre el seu enllaç. Tot i això, el seguiment de la premsa ja ha donat peu a moltes hipòtesis sobre el lloc, les actuacions i molts altres extravagants detalls del casament dels Kimye, com ja els han batejat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tres castells i un sol enllaç

La parella es volia casar al Palau de Versalles, però les autoritats franceses no els han donat permís. Tot i això, han decidit llogar l’espai en exclusivitat per oferir una visita guiada -“plena de sopreses i moments molt romàntics”- avui a tots els seus invitats. Un tour nocturn que estarà precedit d’un àpat al castell de Wideville, que el dissenyador Valentino té als afores de la capital francesa.

Un cop hagin tingut lloc aquestes dues cites prèvies al casament, els nuvis i els convidats a la celebració agafaran un jet privat a l’aeroport Charles de Gaulle que els portarà cap a Itàlia. Concretament, a la zona de Florència, que és on se celebrarà la cerimònia d’enllaç pròpiament dita. Tot i això, el lloc exacte encara no ha transcendit. L’opció que pren més força entre els mitjans és el florentí Forte di Belvedere, situat al costat dels Jardins de Boboli, tot i que algunes publicacions asseguren que la parella hauria llogat el castell d’Ussé, a la vall del Loira, a França. En tots dos casos, les fortificacions serien només l’espai on celebrar la cerimònia, ja que es preveu que tornarien a desplaçar-se per al banquet, que se celebraria a Florència.

Lana del Rey, per fi

Com qualsevol gran esdeveniment d’una família milionària i mediàtica dels EUA, el casament dels Kimye ha d’incloure l’actuació d’alguna diva del pop. I com que aquesta festa és una espècie de regal homenatge de West a la seva estimada Kardashian, l’artista seleccionada és del gust d’ella. Tot i que tampoc hi ha cap confirmació dels implicats, el Daily Mirror aposta que qui cantarà en algun moment de l’enllaç serà Lana del Rey. West ja havia intentat convèncer Del Rey perquè actués quan li va demanar per casar-se a Kardashian al mig d’un camp de beisbol ple de gent. Del Rey, però, no ho va acceptar. El Daily Mirror afirma que ara la cantant novaiorquesa no s’hi ha pogut negar per l’elevada suma que li han ofert.

Dades d’infart

Enmig de la gran crisi que assota Europa des de fa anys, les xifres que es desprenen d’aquest casament encara semblen més indignants. El cost que es calcula per a cada convidat al casament és de 125.000 dòlars, una xifra que comprèn tots els vols, àpats i nits d’hotel. I aquesta xifra s’ha de multiplicar pels 200 assistents previstos, cosa que obligarà la parella de nuvis a desemborsar un total de 25 milions de dòlars.

El recordatori

Sense abandonar el territori de l’exageració, Kim i Kanye, que es casaran amb la seva filla North -que farà un any al juny- al costat, han preparat un recordatori del casament que aconseguirà molt bé el seu propòsit. Regalaran a cada assistent una ampolla de xampany Bollinger, productes per a la pell de Crème de la Mer i joies de Swarovski. A més, cada invitació -una capsa de seda amb pa d’or i perles naturals- costa uns 1.000 dòlars.

Només teatre

Fa poc corria el rumor que els Kimye s’havien casat en secret, però Kardashian ho va desmentir. D’altra banda, un portaveu de l’alcalde de Florència ha assegurat que la boda no tindrà validesa perquè no han presentat els documents necessaris ni la sol·licitud oficial. Això sí: el vestit i, sobretot, l’anell segur que seran 100% reals.

stats