El càsting d'extres de 'Joc de trons' a Girona serà dilluns i dimarts

Hi poden participar persones d'entre 18 i 65 anys

El càsting per participar com a extra al  rodatge de la sèrie 'Joc de trons' a Girona serà aquest dilluns i dimarts, de 9.00 a 20.00 h, a la Fira de Girona, segons ha informat aquest dissabte al migdia, a través de Twitter, la productora Modexpor Internacional, responsable del procés de selecció.

Segons el comunicat difós per la companyia, hi poden participar homes i dones d'entre 18 i 65 anys, "de totes les races" i que no portin tatuatges. L'empresa també avança que tindran "preferència" les persones "primes", els "homes amb bones condicions físiques" –tot i que no culturistes–, els homes amb els cabells "curts, mitjans o llargs" i les dones amb els cabells "llargs", i la "gent local de Girona i voltants", sense precisar més. Respecte al pentinat, la convocatòria subratlla que no seran admeses les persones amb "pentinats molt moderns", ni tampoc els que portin els cabells de color "verd, vermell, violeta, blau, rosa o amb metxes californianes". Es demana que el color dels cabells sigui "uniforme" i s'adverteix que, en el cas dels homes, han d'estar disposats a "deixar-se créixer o tallar" el bigoti o la barba.

Davant la previsió que el càsting sigui multitudinari, l'empresa limitarà la inscripció a només 1.200 homes i 1.200 dones. Per apuntar-s'hi caldrà presentar-se a la Fira de Girona dilluns al matí, amb el DNI i el número de la Seguretat Social, i cal tenir "el permís de treball en regla". Les persones seleccionades cobraran 50 euros per cada dia de rodatge.

La convocatòria del càsting concreta també en quines dates l'equip de 'Joc de trons' estarà rodant a Girona. Serà entre el 3 i el 18 de setembre, per la qual cosa s'exigirà als seleccionats que tinguin disponibilitat per treballar durant aquells dies, a qualsevol hora.

De moment no s'ha anunciat quan se celebrarà el càsting per als figurants del rodatge a Peníscola, que igual que Girona ha estat escollida per acollir part de les gravacions de la sisena temporada de la sèrie de l'HBO.