Mèdia 12/05/2015

CBS cancel·la 'CSI' després de 15 temporades

La sèrie acaba després d'una davallada en audiència els últims anys

Ara
1 min
Cuatro reestructura les nits Debut molt discret  per a ‘Dreamland’

BarcelonaLa cadena nord-americana CBS deixarà de produir la sèrie d'investigació forense 'CSI' després de 15 temporades. Tot apunta que la ficció s'acomiadarà dels espectadors amb un telefilm de dues hores que podria anar precedit d'una minitemporada, segons publiquen alguns mitjans com 'Variety' i 'The Hollywood Reporter'. La decisió de la cadena de cancel·lar 'CSI' arriba després d'un progressiu descens de l'audiència els últims anys. Entre el 2010 i el 2015, la sèrie ha perdut als Estats Units un 40% de seguidors, tot i que en l'última temporada va comptar amb 8,2 milions d'espectadors de mitjana per capítol i va superar, en alguns moments, els 10 milions d'espectadors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De fet, el moment de més popularitat de 'CSI' va ser amb William Petersen com a protagonista. L'actor, que va deixar la sèrie el 2008, interpretava un investigador amb talent però amb escasses habilitats socials que treballava a Las Vegas. L'èxit de 'CSI', va empènyer CBS a produir noves històries forenses en altres destins com Nova York i Miami, que van ser cancel·lades el 2013 i el 2012, respectivament.

L'última creació de la cadena, 'CSI:Cyber', serà la única que continuarà. Es tracta d'una ficció centrada en la investigació de delictes informàtics i protagonitzada per Patricia Arquette. 'CSI: Cyber' va debutar el març passat i la CBS ja ha confirmat que hi haurà una segona temporada.

stats