Publicitat
Publicitat

Una cinquantena d'experts i testimonis visitaran diumenge el plató de 'La Marató'

Més de 680 municipis catalans se sumaran al programa solidari organitzant més de 2.000 activitats

Més de 20 experts i 25 afectats per malalties del cor visitaran diumenge el plató 1 de TV3 per aportar el seu testimoni La Marató de TV3, que aquest any arriba a la 23a edició. Les malalties del cor seran el tema del programa per tercera vegada des del naixement de la iniciativa, però segons el director de TV3, Eugeni Sallent, la decisió de repetir el tema està plenament justificada perquè "és bastant rendible" dedicar recursos a la investigació sobre aquestes malalties, ja que els avenços que s'han fet durant els últims anys són molt significatius però, tot i així, les malalties del cor continuen sent la principal causa de mort a Catalunya. 

Entre els testimonis que participaran el programa hi haurà Anthony van Loo, el futbolista belga que protagonitza l'espot de 'La Marató' d'enguany, i també algunes persones que ja havien participat en les anteriors edicions del programa centrades en les malalties del cor, que explicaran com els ha canviat la vida des de llavors. Segons el director del programa, Francesc Romero, hi haurà "des d'un nen de 5 anys fins a u venerable monjo de Montserrat de 87". 

Mònica Terribas, que presesntarà el programa juntament amb Quim Masferrer, ha reconegut que 'La Marató' ha "sobrepassat" TV3 i Catalunya Ràdio, com ho demostra el fet que més de 680 municipis catalans han organitzat activitats solidàries amb el programa. En total ja se n'han registrat més de 2.000 arreu del país. 

El programa s'ha presentat aquest dijous al migdia als estudis de TV3. 

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT