Mèdia 30/04/2016

‘Cites’ fa ressorgir l’amor amb més humor

La segona temporada de la sèrie s’estrena dilluns a les 22.40 a TV3

Núria Juanico
2 min
Els nous episodis aborden qüestions com les fantasies sexuals.

BarcelonaHi ha amor (i humor) més enllà de les primeres cites. Si més no en el cas de la sèrie de TV3, que dilluns estrena una segona temporada amb vells i nous personatges, però també amb un to diferent que acostarà la ficció cap a la comèdia romàntica. Els nous episodis de Cites, que arribaran els dilluns a les 22.40, estaran esquitxats d’humor i eixamplaran les temàtiques respecte a la temporada anterior amb la intenció de dotar la sèrie “d’una ànima diferent”, segons explica el director de la ficció, Pau Freixas.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Produïda per Arca Audiovisual, Cites torna a la graella de TV3 amb una vintena de cares noves, cadascuna de les quals viurà la seva particular història sentimental. Els intèrprets Alba Ribas i Marcel Borràs compartiran una relació purament sexual amb el pacte que cap dels dos s’enamori de l’altre i amb un grapat de normes que utilitzaran de barrera per evitar establir lligams emocionals. Julio Manrique i Núria Gago, en canvi, es posaran a la pell d’una parella disposada a fer un trio amb Alfonso Bassave. De fet, les fantasies sexuals tindran més protagonisme al llarg dels 13 capítols de la sèrie, en què també apareixeran amors intergeneracionals i personatges amb dobles vides.

La segona temporada de Cites no només explicarà les primeres trobades de personatges fins ara desconeguts. Els capítols nous recuperen sis protagonistes que provenen dels capítols ja emesos i que toparan de ple amb la realitat de fer vida de parella. L’Ona (Júlia Molins) i l’Àlex (Biel Duran) tindran un conflicte provocat per una infidelitat, mentre que el Martín (Isak Férriz) i la Blanca (Bea Segura) escurçaran la distància que hi havia entre ells al final de la primera temporada, però hauran de fer front al retorn de l’excompanya d’ell, interpretada per Anna Casas. La tercera parella que reapareixerà a la ficció és la que formen la Paula (Laia Costa) i la Sofia (Nausicaa Bonnín). El retrobament entre elles no serà gens fàcil, ja que la Paula tindrà una nova xicota, interpretada per Anna Moliner, amb la qual estarà a punt de casar-se.

Amb la mateixa estructura de dues trames per capítol, la sèrie tornarà a ser també un retrat de la Barcelona contemporània, tot i que en aquesta ocasió hi haurà més cites diürnes amb l’objectiu, segons Freixas, de “mostrar l’altra cara de la ciutat”.

Mònica Planas comenta l’episodi

La crítica televisiva de l’ARA, Mònica Planas, comentarà l’episodi en directe amb els lectors a través de Twitter. Ho farà mitjançant el perfil @ARA_media. I, tan bon punt s’acabi el capítol, es podrà llegir la seva crítica a la web de l’ARA (i l’endemà a l’edició en paper del diari), seguint l’experiència inaugurada amb el final de Nit i dia.

stats