Mèdia 17/12/2014

La comèdia ‘Gym Tony’ arriba avui a l’‘access prime time’ de Cuatro

J.m.
2 min

BarcelonaCuatro estrena aquesta nit Gym Tony, l’aposta d’humor per a l’access prime time de la cadena. La sèrie narrarà les aventures i desventures d’uns personatges d’allò més esbojarrats que coincideixen en un gimnàs. La ficció s’emetrà de dilluns a divendres a partir de les 21 hores, en la franja nocturna prèvia a l’horari de màxima audiència.

Produïda per Cuatro amb la col·laboració de La Competencia, la sèrie es compon de diferents esquetxos que giren al voltant de la vida que transcorre entre les quatre parets d’un gimnàs que dirigeix el Tony, el personatge interpretat per Iván Massagué ( El barco ), que es presenta com “un murri del segle XXI” i que es mou per una estratègia basada en “tot improvisació i res de despeses”. El personatge de Massagué és també l’eix al voltant del qual girarà la sèrie i que l’actor ha definit com “una responsabilitat” en tractar-se d’una ficció d’emissió diària.

Creada per Javier Veiga i dirigida per Ricardo A. Solla i Jacobo Martos, Gym Tony tindrà entre els seus clients personatges com el de la Berta, la implacable recepcionista i encarregada de la neteja, que interpreta l’actriu Antonia San Juan després de deixar enrere el personatge de la histriònica Estela Reynolds a la sèrie La que se avecina de Telecinco. Entre l’elenc d’actors d’aquesta ficció en clau de comèdia també hi haurà Usun Yoon, coneguda per les seves intervencions al programa El intermedio de La Sexta i que aquí es convertirà en la monitora de ioga i altres especialitats orientals del gimnàs. Completen el repartiment altres cares conegudes per l’audiència com David Amor, Santi Rodríguez, Carlos Chamarro i Marian Hernández.

stats