Mèdia 10/05/2013

Corina comença a buscar diumenge el seu príncep blau

A.c.r.
2 min

Barcelona.Després de l'èxit assolit l'any passat amb ¿Quién quiere casarse con mi hijo? -que ja prepara una tercera temporada que s'estrenarà a la tardor- Cuatro vol seguir creant parelles, i ja té a punt un nou format que persegueix aquest objectiu, tot i que capgirant els termes: en aquest cas seran diversos nois els que intentaran conquerir el cor d'una jove, a qui la cadena presenta com a "princesa" i que, casualitat o no, es diu Corina. Luján Argüelles, que ja havia conduït ¿Quién quiere casarse...? -i un altre format del mateix estil, Granjero busca esposa - tornarà a fer de celestina i es posarà al capdavant d'Un príncipe para Corina , que s'estrena aquest diumenge, a les 21.30 h.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Cuatro ha triat 24 pretendents i els ha dividit en quatre grups en funció de les seves qualitats: els guapos, els simpàtics, els nerds i els únics -és a dir, inclassificables-. Cadascun d'ells intentarà fer lluir les seves qualitats per enamorar Corina R. Lagamma, una noia malaguenya de 21 anys que es defineix com a "normal i corrent" i que treballa com a dependenta a Marbella. De fet, la mateixa cadena admet que va seleccionar-la a través d'un càsting. De princesa, doncs, res de res.

Cuatro, però, vol jugar fins al final la carta del conte de fades -un "conte tróspido ", segons el cap de programes de Cuatro, Mariano Blanco, que va recuperar l'expressió amb què eren descrits popularment els concursants de ¿Quién quiere casarse...?- i per això s'ha endut la noia a un castell situat a Tenerife, on anirà rebent els diferents candidats. Aquests hauran de superar diverses proves, que permetran a la princesa anar descartant els que no li agradin. El programa constarà de nou capítols, però Corina no ha volgut desvelar si al final del camí es quedarà amb algun dels pretendents o no en trobarà cap que li faci el pes. En aquest sentit, Blanco adverteix que hi haurà "prínceps que es convertiran en granotes" i "gripaus que es transformaran en galants", i deixa clar també que tot el que passa al programa "és real".

stats