Mèdia 30/07/2015

'El crac' tindrà segona temporada

El director de la ficció, Joel Joan, ha anunciat la renovació de la sèrie a Twitter

Ara
1 min
Joel Joan s’interpreta a ell mateix a la sèrie El crac.

Barcelona'El crac' tornarà a TV3. El director de la ficció, Joel Joan, ha anunciat a Twitter que la sèrie tindrà segona temporada, tot i que no ha aclarit quan s'estrenarà. Joan ha celebrat el retorn, que ha dit que implica "bones notícies per als amics d''El crac'" però també "per als 'haters', que en podran continuar dient penjaments". Amb tot, el director i protagonista de la sèrie només ha especificat que el retorn "no serà demà passat" i que ara es posen "a escriure".

A l'abril, Joan ja es va mostrar optimista de cara a la renovació de la sèrie. El seu creador va explicar a l'ARA que TV3 n'està "molt contenta" i que "tothom hi creu", però també va assenyalar que el rodatge dels nous capítols estava a l'espera de la situació econòmica de la cadena. Per la seva banda, la cap de coproduccions de TV3, Susanna Jiménez, va assegurar que la sèrie "ha complert els objectius" fixats, ha contribuït a "rejovenir" el públic de la cadena i ha sigut "molt ben acollida per la crítica".

'El crac' es va estrenar el 29 de setembre i s'emetia els dilluns en horari de 'prime time'. La sèrie va obtenir, de mitjana, 395.000 espectadors i una quota de pantalla del 12,5%. La ficció és protagonitzada per Joel Joan, que s'interpreta a ell mateix. A la primera temporada, Joan participava en una pel·lícula històrica en què interpretava el general Moragues i, en paral·lel, mantenia una relació a dues bandes amb la seva parella (Sara Espígul) i una de les actrius del film (Diana Gómez).

stats