Televisió
Mèdia 24/07/2017

El 'Crackòvia' descansarà el primer trimestre de la temporada

TV3 vol ocupar tota la nit dels dilluns amb 'Merlí': capítol nou, capítol vell i el nou espai 'Merlinari'

àlex Gutiérrez
1 min
El 'Crackòvia' descansarà el primer trimestre de la temporada

BarcelonaL’arribada del nou informatiu humorístic presentat per Toni Soler coincidirà amb l’aturada del programa 'Crackòvia', en principi durant el primer trimestre de la temporada, fins a arribar al gener. La intenció és que de setembre fins a finals d’any s’emeti la tercera temporada de 'Merlí' i es vol enganxar tant com es pugui la sèrie al 'Telenotícies' (i captar així el públic més jove que actualment no el veu en directe perquè acaba massa tard i l’endemà té escola).

Per tant, el capítol nou començaria abans de les deu. I, abans de la reemissió d’un episodi passat, s’emetrà el programa 'Merlinari', un espai d’una mitja hora de durada per estirar l’èxit d’aquesta ficció filosòfica amb un preu de producció relativament barat, seguint una fórmula similar –en model, no pas en contingut– al debat posterior de 'Joc de cartes'. En aquest cas, 'Merlinari' se’n va a un institut i explora amb els alumnes els temes que han tractat aquella setmana Francesc Orella i la seva colla de peripatètics. Amb aquest espai nou, l’episodi de la setmana i la repetició d’un capítol vell, TV3 ompliria tota la nit de dilluns amb 'Merlí'.

Creada per Héctor Lozano, 'Merlí' és l’últim gran èxit de TV3, que ha aconseguit arribar a un públic més transversal que 'El crac' o 'Nit i dia', totes dues amb un 'target' més especialitzat. Reemissions i internet a banda, la segona temporada de la sèrie va aconseguir una mitjana espectacular de 513.000 espectadors i un 'share' del 19,5%, pràcticament el doble que la quota de la cadena.

stats