Mèdia 21/10/2014

Cuatro estrena 'Adán y Eva', un programa per buscar parella sense roba

L'objectiu de l'espai és "veure què passa amb els sentiments", assegura la presentadora, Mónica Martínez

Agències
2 min

Madrid'Adán y Eva', el 'reality' en què els participants busquen la seva parella ideal sense roba, arriba aquest dimarts a la nit a Cuatro en un moment en què "la societat està preparada per veure un programa de televisió en què la gent va despullada", segons la seva presentadora, Mónica Martínez. A més de buscar l'amor, alguns dels concursants intentaran que l'espai els serveixi per abandonar certes pors, per viure una experiència que no podrien conèixer de cap altra manera, per posar-se a prova a si mateixos o per comprovar què se sent en desprendre's de totes les coses materials, explica la cadena, que assegura que un miler de persones es van apuntar al càsting.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El primer programa el protagonitzaran Sonia Borobio, una saragossana de 21 anys, i Alejandro Doblas, cordovès de 24. Tots dos arribaran nedant i completament despullats a l'illa croata de Mljet, on es veuran per primer cop i on conviuran durant uns dies. La base del programa és "veure què passa amb els sentiments", va explicar Martínez aquest dilluns, durant la presentació del format. Tot i així, ella mateixa admet que "molta gent ho començarà a veure perquè van despullats"

Segons el director, Baldomero León, la gravació d''Adán y Eva' ha estat una "experiència molt intensa" que ha donat com a resultat "un producte molt atractiu i molt valent per part de la productora, de la cadena i de les persones que generosament han acceptat compartir la seva experiència".

"El nu en aquest programa és evident, és un element diferenciador, però és conjuntural, un estat en què estan [els participants] de manera transitòria", ha explicat Mariano Blanco, director de producció de programes de Cuatro. Martínez considera "una idea fantàstica" que la direcció del programa hagi optat per no pixelar les imatges de nus, perquè "si fas un programa en què el que és natural és estar així i ho pixeles, no té gaire sentit". Amb tot, matisa que l'equip de realització ha fet "una feina magnífica", amb plans "elegants" que "no mostren el que hi ha, sinó el que està passant".

Abans d'arribar a Espanya de la mà de la productora EyeWorks, el format d''Adam looking for Eve' s'ha emès a Holanda i Alemanya, on, segons el director general de Continguts de Mediaset, Manuel Villanueva, ha obtingut "resultats espectaculars".

stats