Mèdia 26/09/2017

Cuatro estrena l’espai d’anàlisi ‘La línea roja’, amb Jesús Cintora

Dos ciutadans amb opinions contraposades sobre un tema s'intercanviaran les posicions

Ara
1 min
Cuatro estrena l’espai d’anàlisi ‘La línea roja’, amb Jesús Cintora

BarcelonaEl gènere del debat torna a estar d’actualitat a la televisió gràcies a estrenes com Mad in Spain i Preguntes freqüents. Cuatro busca reinventar-lo amb l’estrena de La línea roja, un nou format que porta temes conflictius al carrer amb l’objectiu que persones anònimes que pensen de forma diferent acostin posicions.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Jesús Cintora, conductor del programa, buscarà dos ciutadans desconeguts, d’educació semblant però que tenen visions contraposades sobre alguna qüestió concreta. Un cop cada un d’ells hagi exposat la seva opinió, s’intercanviaran els papers i conviuran amb persones que tenen una visió de la vida diferent de la seva. Al final de cada entrega, Cintora es reunirà amb els dos participants que, separats per una línia vermella, tindran un cara a cara en el qual explicaran la seva manera de pensar i si ha canviat arran de la participació en el programa.

Per a l’estrena, La línea roja ha escollit un tema que genera controvèrsia, la tauromàquia. Els protagonistes seran una estudiant de veterinària, vegana i animalista, que considera que el toreig és un maltractament animal, i un magistrat amant dels toros.

stats