Fitxatges
Mèdia 15/08/2022

Dani Senabre presentarà una hora esportiva a 8TV

Saül Gordillo, exdirector de Catalunya Ràdio, impulsarà el digital del grup 8TV de Nicola Pedrazzoli

ARA
2 min
Dani Senabre vol que el seu programa tingui una forta presència a YouTube

BarcelonaLa cadena privada 8TV va muntant la seva graella per a la temporada vinent i una de les novetats que ha anunciat és el fitxatge de Dani Senabre. Qui va presentar l'espai Tu diràs durant cinc temporades –i en va marxar fent soroll– assumirà a partir del setembre la franja de les 20.30 a les 21.30, en un format que promet molta interacció a les xarxes socials i YouTube. El periodista va ser líder d'audiència en totes les onades de l'EGM que van mesurar el seu programa, però va ser acomiadat per l'emissora. "Simplement el meu cap d'Esports creu que cal un canvi a la nit", va dir, irònicament, en referència a Raül Llimós, que capitanejava el departament d'Esports de la ràdio del Grupo Godó. "Hem fet 15 EGM, tots líders. Hem estat el programa d'esports més escoltat de Catalunya. Com veieu, la nit necessita un canvi".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Senabre substituirà Albert Lesán, que ha defensat els últims mesos el programa Rondeando. En els últims temps, el periodista ha estat tertulià a Gol i la Cope, i també ha participat en programes del canal Esport3, a banda de mantenir una secció sobre el Barça a El Nacional. El vessant 3.0 del nou presentador queda palès a Dani in the jungle, el canal de Twitch que ha estat alimentant en els darrers cinc anys.

Un altre fitxatge recent és Saül Gordillo, que ha rebut l'encàrrec d'impulsar el canal digital del grup de Nicola Pedrazzoli. 8TV també aspira a posar en marxa una ràdio aquesta tardor, amb freqüències que actualment gestiona la SER. El periodista va ser l'anterior director de Catalunya Ràdio, a proposta d'ERC, i va ser el candidat d'aquesta formació a presidir la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals fa quatre anys. Tanmateix, els moviments interns de la formació en els últims temps van fer que quedés fora del repartiment de cadires de l'última renovació de l'ens públic i els republicans es decantessin per Rosa Romà. Anteriorment, havia estat responsable de l'estratègia digital d'El Periódico i també periodista amb diversos càrrecs a El Punt.

stats