Mèdia 18/05/2015

David Lynch es reincorpora a la seqüela de 'Twin Peaks'

Ha arribat a un acord amb Showtime per dirigir la nova sèrie

Efe
2 min

Los AngelesEl creador de 'Twin Peaks', David Lynch, ha confirmat aquest cap de setmana, a través de Twitter, que ha arribat a un acord amb la cadena nord-americana Showtime per fer-se càrrec de la nova temporada de la mítica sèrie. "Estimats amics de Twitter, els rumors no són el que semblen. Està passant de nou: 'Twin Peaks' torna a Showtime", va piular el cineasta.

Per la seva banda, el president de la cadena, David Nevins, havia anunciat una estona abans en un comunicat que finalment Lynch es farà càrrec de tota la temporada, "que sumarà en total una mica més que les nou hores anunciades inicialment".

El projecte per a la seqüela de 'Twin Peaks' va arribar a un punt mort a principis d'abril, quan Lynch va anunciar que abandonava el projecte a causa d'un desacord econòmic amb la direcció de la cadena. "Després d'un any i quatre mesos de negociacions, abandono perquè no s'han ofert suficients diners per fer el guió de la manera que jo sentia que s'havia de fer", va dir aleshores el director.

Tot i que ara aquest punt no s'ha mencionant, tot indica que aquestes diferències finalment s'han superat, de manera que finalment la sèrie podrà tornar a les pantalles l'any que ve, tal com s'esperava, amb la presència ja confirmada d'alguns dels actors que van formar part del repartiment de la primera 'Twin Peaks', com Kyle MacLachlan, el famós agent Cooper, i Sherl Lee, en el paper de Laura Palmer. La sèrie original va estar formada per dues temporades que es van emetre a la cadena ABC entre el 1990 i el 1991.

stats