‘Madres forzosas’ reviu la nostàlgia familiar dels 90

Netflix estrena avui el ‘remake’ de ‘Padres forzosos’, que recupera els personatges 29 anys després

Després de ressuscitar 'Sensación de vivir', 'Mad dogs', 'La família Monster' i 'Embruixada', entre molts altres títols, l a febre dels 'remakes' també ha contagiat 'Padres forzosos' ('Full house'). Netflix estrena avui a les nou del matí la seqüela d’aquesta 'sitcom' que es va emetre entre el 1987 i el 1995 i que, al llarg d’aquests anys, aconseguia enganxar famílies senceres a la petita pantalla. La seqüela de la ficció, titulada ' Madres forzosas' ('Fuller house'), obrirà les portes de la casa dels Tanner 29 anys després que es tanquessin per última vegada.

En aquesta ocasió, la protagonista serà D. J. Tanner (Candance Cameron) i el punt de partida de la producció adoptarà una fórmula molt similar a la de la sèrie original. La filla gran de Danny Tanner tornarà a la seva llar d’infantesa, a la ciutat nord-americana de San Francisco, després d’haver quedat vídua i amb tres fills al seu càrrec. A diferència de 'Padres forzosos', en què el cunyat i el millor amic del protagonista es mudaven a casa seva per ajudar-lo a cuidar els nens, en aquest cas seran l a germana petita de D. J., Stephanie (Jodie Sweetin), i la seva millor amiga, Kimmy (Andrea Barber), les que s’instal·laran a viure amb ella per donar-li un cop de mà amb les tasques domèstiques i les criatures. El creador de la sèrie original, Jeff Franklin, és un dels productors executius del 'remake', que també compta amb Robert L. Boyett i Thomas L. Miller.

En aquesta seqüela, els fans de 'Padres forzosos' es retrobaran amb aquells personatges -i actors- que van veure créixer durant la seva infantesa i que, en els nous episodis, són plenament adults i s’enfronten a les responsabilitats que han anat adquirint al llarg dels anys.

Amb el mateix humor blanc de la 'sitcom' original, 'Madres forzosas' retrata els esforços de D. J. per prestar atenció als seus tres fills: Jackson (Michael Campion), un preadolescent rebel de 13 anys; Max (Elias Harger), un nen obsessiu de 7 i Tommy (Messitt Twins), un nadó. Els conflictes i la convivència dels tres infants amb Ramona (Soni Nicole Bringas), la filla de 13 anys de Kimmy, seran una de les fonts principals de gags de la nova ficció.

Malgrat que l’argument principal del 'remake' es focalitza en les aventures domèstiques de les tres dones i els seus fills, la sèrie revelarà què se n’ha fet dels tres personatges centrals de la ficció original. Així, Danny Tanner (Bob Saget), el tiet Jesse (John Stamos) i Joey (Dave Coulier) trauran el cap en algun dels episodis del 'remake'. També reapareixerà el personatge de Steve (Scott Weinger), que en la sèrie original estava emparellat amb D. J.

En canvi, Michelle, la tercera germana de D. J., que a la ficció original interpretaven les bessones Ashley i Mary-Kate Olsen, serà l’única protagonista absent de la producció. Per cobrir la baixa de les bessones, que han rebutjat participar al 'remake' per motius laborals, la ficció explicarà que la noia està molt ocupada muntant un imperi de la moda a Nova York. Àpats familiars, intents de refer les vides sentimentals i moltes abraçades ompliran els 13 episodis de 'Madres forzosas' i reviuran, amb nostàlgia, la vida familiar dels anys 90.

Més continguts de