L'actor Luis Lorenzo queda en llibertat provisional però no podrà sortir d'Espanya

L'intèrpret i la seva parella estan sent investigats pel presumpte homicidi de la tia d'ella

2 min
Luis Lorenzo en una escena de 'La que se avecina' al costat de Jordi Sánchez

BarcelonaL'actor Luis Lorenzo, conegut per haver aparegut com a secundari en sèries com La que se avecina o El comisario, i la seva dona, Arancha P.F., han quedat en llibertat provisional després d'haver estat detinguts pel presumpte homicidi de la tia d'ella, que hauria mort enverinada. La titular del jutjat d'instrucció número 9 d'Arganda del Rey (Madrid) ha prohibit a la parella abandonar Espanya. A més, Lorenzo i la seva dona hauran de presentar-se al jutjat setmanalment.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En el seu pas pel jutjat, l'actor s'ha acollit al dret a no declarar, mentre que la seva dona ha negat que tinguin cap relació amb la mort de la seva tia.

Segons detalla El Confidencial, fa un any el matrimoni va convidar a casa seva, a Madrid, la Isabel, la tia viuda de la dona de Luis Lorenzo, que llavors vivia a Astúries. La visita, que havia de ser puntual, es va transformar en una estada llarga. Aquest fet va despertar les alarmes del germà de la convidada, que intentava contactar amb ella i es trobava que Lorenzo i la seva dona fiscalitzaven el telèfon de la Isabel. Davant la falta de comunicació, va presentar una denúncia per desaparició a la Guàrdia Civil d'Astúries, que va transferir el cas a Madrid.

Els agents de la Guàrdia Civil van anar a casa de l'actor, que els va dir que la tia de la seva dona vivia amb ells i que en cap cas estava desapareguda. Quan els agents van voler entrar a la casa per parlar amb la dona, Lorenzo els ho va impedir assegurant que només els deixaria entrar amb una ordre judicial.

Durant el temps que va passar a casa de Lorenzo i la seva dona, la Isabel va ser diagnosticada de demència. El juny del 2021 la dona va morir a casa de la parella i un metge va certificar que havia estat a conseqüència de causes naturals, per la seva demència i altres malalties que patia. Tot i el certificat de mort natural, el germà de la Isabel va demanar una autòpsia que, finalment, va ser autoritzada i que va revelar que la dona hauria mort enverinada per dos metalls pesants en dosis altes.

El Confidencial detalla que el grup d'homicidis de la Guàrdia Civil s'ha fet càrrec del cas i que en les seves investigacions ha detectat que durant el temps que la dona va passar a Madrid Lorenzo es va gastar 30.000 euros, tot i que en aquell moment no tenia cap projecte laboral en marxa. A més, la difunta també hauria fet testament mesos abans de la seva mort i hauria fet la parella hereus d'un pis a Astúries i unes terres.

stats