Mèdia 17/02/2015

Deu programes especials pels 18 anys de ‘Saber y ganar’

A.c.r.
2 min
Deu programes especials  pels 18 anys de ‘Saber y ganar’

BarcelonaSaber y ganar, el concurs més longeu de la televisió a Espanya, arriba avui a la majoria d’edat i durant els pròxims dies ho celebrarà amb diversos programes especials en què reapareixeran alguns dels millors concursants que hi han passat. Aquesta tarda, quan es compliran els 18 anys exactes de la primera emissió, el 17 de febrer del 1997, Jordi Hurtado es retrobarà amb tres de les persones que van ser al plató del concurs just un any més tard per participar en l’especial del primer aniversari del programa. María Sigueiro, Roberto Peña i Alberto Sanfrutos competiran en una edició de l’espai en què totes les preguntes giraran a l’entorn de l’efemèride i estaran vinculades a temes com la majoria d’edat, la història de Saber y ganar i les notícies més destacades del 1997, l’any en què va néixer el format.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A partir de demà i fins al 2 de març s’oferirà una sèrie de nou capítols en què s’enfrontaran els nou Magnífics del 2014, és a dir, els concursants que van acumular 7.000 euros o més durant la seva participació en el programa l’any passat. En les sis primeres entregues d’aquest torneig els participants s’agruparan de tres en tres i competiran entre ells. El campió de cadascun del tres grups passarà a la segona fase, tres programes en què es decidirà qui és el millor concursant de Saber y ganar del 2014.

Creat i dirigit per Sergi Schaaff i presentat des del primer dia per Jordi Hurtado, Saber y ganar s’emet a La 2 cada tarda -inclosos els caps de setmana- a les 15.30. Amb un 10,7% de share i més d’1,4 milions d’espectadors cada dia a Espanya, és, amb diferència, el programa més vist de La 2.

stats