Periodisme
Mèdia 11/11/2022

L'ARA renova la 'newsletter' de titulars

'Un cop d'ull al dia' s'enviarà de dilluns a divendres i permetrà afrontar la jornada ben informat en menys de tres minuts de lectura

ARA
2 min
Una jove llegint la nova newsletter de l'ARA

BarcelonaL'ARA renova la newsletter de titulars a partir de dilluns. La nova versió estarà elaborada pels subdirectors del diari, que escolliran els temes més rellevants de l'actualitat del dia, i vol ser una eina que permeti començar el dia ben informat en menys de tres minuts de lectura. La newsletter es titularà Un cop d'ull al dia, s'enviarà els dies feiners i substituirà l'actual, que es mantindrà només els caps de setmana. Cada newsletter comptarà amb entre sis i deu notícies, cadascuna de les quals anirà acompanyada d'una breu explicació sobre el tema que aborda. Cada descripció inclourà l'enllaç a la notícia per poder ampliar la informació. El butlletí també incorporarà un fragment de l'editorial i l'enllaç per llegir-la, el PDF del diari i una de les vinyetes del diari, i avançarà informacions que es cobriran durant el dia a l'Ara.cat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La newsletter de titulars és una de les 17 que ofereix l'ARA als lectors, amb diferents periodicitats i temàtiques. Una de les últimes que s'han incorporat al catàleg és Estirar la llengua, que gestiona la periodista Laura Serra i aborda tot el que fa referència al català. N'hi ha més de temàtiques, centrades en aspectes com la política, l'economia i les sèries. I també d'altres de genèriques, com Bon cap de setmana, la que envia la directora, Esther Vera, cada divendres i que avança temes que es publicaran el cap de setmana, o Treseixanta, que explica temes d’actualitat que han tingut un llarg recorregut. Les newsletters són butlletins periòdics que es reben a través del correu electrònic i la inscripció és gratuïta.

stats