Mèdia 13/11/2015

Els diaris espanyols es defensen davant les acusacions de manca d'objectivitat del 'New York Times'

Ara
1 min
L'edició internacional del 'New York Times' va criticar en portada els mitjans espanyols / AEDE

BarcelonaL'Associació d'Editors de Diaris Espanyols (AEDE) ha emès aquest dijous un comunicat en què defensa "la llibertat de premsa a Espanya, un país caracteritzat per la pluralitat mediàtica". El document és una resposta a l'article publicat la setmana passada pel 'New York Times' en què el diari nord-americà alertava de la pèrdua d'objectivitat dels mitjans espanyols. En opinió de l'AEDE aquestes "acusacions" són només "una caricatura de la realitat informativa" espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per defensar el seu punt de vista, els editors destaquen "els nombrosos casos de corrupció" que han destapat els diaris i reivindiquen "la investigació i la rigorositat per les quals es regeixen les seves redaccions".

Aquest mateix dijous, 'El País' ha deixat de publicar per sorpresa el quadernet setmanal amb continguts del 'New York Times' que distribuïa des del 2004, que ja no reapareixerà. Alhora, el diari de Prisa assenyalava en un article els "problemes econòmics" que "limiten l'expansió" del rotatiu nord-americà.

stats