Mèdia 10/01/2015

El director de TVE admet errors a la gala de Reis

1 min

El director de Televisió Espanyola, José Ramón Díez, ha reconegut que la polèmica gala que La 1 va emetre la nit de Reis no va ser del tot encertada. El programa, produït per José Luis Moreno, va estar farcit d’actuacions de nens i de grups musicals infantils, i va ser criticat tant pel to d’algun d’aquests números com pel fet que s’allargués pràcticament fins a les 2.30 de la matinada, quan, segons un comunicat de la cadena, els nens n’havien de ser “els principals protagonistes”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“No era una gala per a nens”, assegura ara Díez en declaracions al portal Bluper. Segons ell, es tracta d’un especial “per a tots els públics que sí que interessava als nens”. De totes maneres, ha admès que “potser algunes actuacions no van ser les més idònies” i s’ha compromès a “tenir especial cura” per evitar que continguts clarament orientats al públic infantil s’emetin durant la matinada. “No m’agrada comparar-me amb els altres, però som la cadena que més treballa per acabar abans el seu prime time ”, va argumentar Díez en aquesta conversa.

En tot cas, el director de TVE recorda que “Moreno fa un tipus de programa que té el seu públic”: la gala va tenir 1,8 milions de seguidors i un 15,8% de share a Espanya.

stats