Mèdia 16/06/2021

Disney+ expandirà l'univers de 'La bella i la bèstia' amb una sèrie musical

La ficció la protagonitzaran els personatges de Gastón i LeFou

ARA
1 min
Luke Evans i Josh Gad reprenen els personatges que ja van interpretar a la versió d'acció real de 'La Bella i la bèstia'

Quan se celebren 30 anys de l'estrena de la pel·lícula animada de La bella i la bèstia, Disney+ ha anunciat que prepara una sèrie musical que servirà com a preqüela de la coneguda història d'amor. La banda sonora anirà a càrrec del compositor Alan Menken, que ja va participar en la creació de la música de la pel·lícula original. Tot i el vincle amb La bella i la bèstia, ni ella ni ell apareixeran a la sèrie: els protagonistes seran el Gastón (Luke Evans) i el LeFou (Josh Gad).

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Evans i Gad ja van interpretar els personatges a la versió d'acció real de La bella i la bèstia estrenada el 2017 i protagonitzada per Emma Watson i Dan Stevens en els papers principals. La sèrie, que començarà a rodar-se el 2022, tindrà vuit episodis.

Segons ha explicat Disney+, aquesta nova entrega servirà per explicar el passat del Gastón i entendre l'amistat que l'uneix amb el LeFou. A més, la sèrie incorporarà un nou personatge: la Tilly (Briana Middleton), la germanastra del LeFou. Tots tres emprendran un viatge carregat d’aventures, comèdia i amor.

stats