Mèdia 07/01/2017

‘Divendres’ s’acabarà al final d’aquesta temporada

Ho ha avançat el director de la televisió pública, Jaume Peral, en una extensa entrevista a l’ARA que es publicarà demà

Ara
1 min

BarcelonaEl programa de TV3 Divendres no seguirà en antena la temporada que ve. Ho ha avançat el director de la televisió pública, Jaume Peral, en una extensa entrevista a l’ARA que es publicarà demà i en la qual, entre altres assumptes, valora els resultats d’audiència obtinguts -un lideratge per la mínima el 2016-, denuncia la campanya de desprestigi que pateix la cadena i dona pistes sobre com serà el canvi radical de graella que es prepara.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“Sobre el Divendres, hem arribat a la conclusió i decisió ferma que no continuï. El setembre del 2017 hi haurà un altre espai”, anuncia Peral en aquesta conversa. Tot i així, el director de TV3 afirma que el magazín de tarda “ha sigut un programa important per a la cadena aquests anys, i ha sigut un programa molt ben fet”. En la seva opinió, però, “ha arribat el moment de plantejar un espai nou de dalt a baix”.

Produït per TV3 i El Terrat, Divendres es va estrenar el 18 de setembre del 2009 i durant les sis primeres temporades va estar comandat per Xavi Coral i Espartac Peran. El setembre del 2015, Coral va cedir el seu lloc a Helena Garcia Melero, que se n’ha fet càrrec des de llavors.

stats