Publicitat
Publicitat

Els dracs de la Khaleesi no fan vacances a ‘Joc de trons’

Sèries com ‘Suits’ o ‘Broad city’ també tornen a l’estiu

L’hivern arriba el 16 de juliol: aquesta és la data en què s’estrena a HBO i Movistar+ l’esperada setena temporada de Joc de trons. Fins ara, la sèrie inspirada en els llibres de George R.R. Martin sempre havia fet debutar els nous capítols durant la primavera, però com han explicat els seus creadors, David Benioff i D.B. Weiss, ara que l’hivern i el fred s’han instal·lat a Ponent ha calgut canviar tot el calendari de producció i rodatge per aconseguir dies grisos i mal temps fins i tot a les localitzacions més assolellades. Aquesta penúltima temporada ( l’última podria fer-se esperar fins al 2019) tindrà només set episodis però, això sí, començarà amb un capítol de 59 minuts i acabarà amb un de 81.

A part d’això, poca cosa més se sap sobre les noves entregues, ja que l’equip de Joc de trons dedica molts esforços a impedir que es reveli cap detall sobre l’argument: de fet, ni tan sols els actors saben com acabarà la història, per evitar filtracions o espòilers accidentals. Ara bé, tenint en compte el final de la temporada passada, no és descabellat pensar que els camins de personatges com Tyrion Lannister, Jon Snow o Daenerys Targaryen podrien estar a punt de creuar-se.

Les estrenes de sèries de l'estiu

Altres retorns

Més enllà dels Set Regnes, durant els mesos d’estiu també hi haurà altres retorns que cal marcar al calendari. El primer és el de Preacher, la sèrie produïda per Seth Rogen ( La entrevista, Juerga hasta el fin), que començarà a emetre la segona temporada a HBO el 25 de juny. Per la seva banda, la setena temporada de Suits (que en castellà ha sigut traduïda com La clave del éxito), estarà disponible el 12 de juliol a Netflix. I el 23 d’agost, a Comedy Central, la comèdia  Broad city reprèn les extravagants aventures de l’Abbi i l’Ilana per sobreviure a Nova York.

Finalment, Netflix encara no ha fixat una data per a la quarta temporada de BoJack Horseman, la sàtira de Hollywood més animal, però totes les entregues anteriors s’han estrenat durant l’estiu i per tant és probable que aviat s’anunciï quin dia arribaran els nous capítols.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT