Mèdia 01/10/2015

TV3 estrena diumenge 'Economia en colors', amb Xavier Sala i Martín i Tian Riba

Albert Castellví
1 min
Tian Riba i Xavier Sala i Martín presenten 'Economia en colors' / CCMA

BarcelonaTV3 estrena aquest diumenge, a les 22.35, 'Economia en colors', un programa de divulgació econòmica que combina informació i entreteniment i que té com a presentadors Xavier Sala i Martín i Tian Riba. Segons el director de TV3, Eugeni Sallent, el repte del programa era "aconseguir parlar d'economia en clau d'entreteniment", de manera que els espectadors puguin "passar-s'ho bé i alhora aprendre".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El format que s'ha utilitzat per poder assolir aquest objectiu és, segons Oriol Bosch, que dirigeix el programa juntament amb Riba, una espècie de 'road movie': cadascun dels vuit capítols comença en una aula on Sala i Martín planteja un enigma que, 'a priori', no té cap relació amb l'economia. A partir d'aquí, els dos presentadors surten al carrer, per buscar els lligams entre aquella anècdota i el tema central del capítol.

Personatges coneguts com Pep Guardiola, Ona Carbonell, Ferran Adrià o Tomàs Molina també apareixeran al programa, com a exemples del concepte que s'analitzi en cada entrega.

stats