Mèdia 16/08/2021

Emporta’t amb l’ARA el llibre sobre els referents culturals dels anys vuitanta i noranta a Catalunya

'Jo també veia Bola de Drac' es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona de l’11 al 24 d'agost

1 min
Portada del llibre "Jo també veia Bola de Drac"

Si tens més de quaranta anys, quins són els teus referents culturals de Catalunya que el pas del temps no ha esborrat i que quan els veus, els sents o els llegeixes et continuen emocionant? Segur que bona part d’aquests: les sèries de televisió Els joves i Mr. Bean; els animals Floquet de Neu i l’orca Ulisses; els grups Tricicle i La Trinca; la mascota Cobi; el Goku; els llibres El zoo d’en Pitus i el Mecanoscrit del segon origen; les bandes de música Sopa de Cabra i El Último de la Fila; el pendó de la Sue Ellen i el Màgnum, les Teresines i El Terrat... Aquests mites, i molts altres, són el tema del llibre Jo també veia Bola de Drac, escrit per Josep Maria Bunyol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Lyona, David Selvas, Toni de la Torre, Mazoni, Samanta Villar, Araceli Segarra..., que participen en el llibre, contribueixen a fer una ruta nostàlgica dels anys vuitanta i noranta pels referents que formen part de l’imaginari col·lectiu de Catalunya. 

Jo també veia Bola de Drac, editat per Ara Llibres, es pot obtenir per 17,90 € de l’11 al 24 d’agost en aquest enllaç i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona. 

stats