Mèdia 03/07/2019

El servei de Facebook, WhatsApp i Instagram cau a diverses parts del món

Els problemes es concentren a Europa occidental, EUA, Mèxic i Filipines

Ara
1 min
Whatsapp reconeix que ha patit un ciberatac.

BarcelonaLes diverses aplicacions propietats de Facebook –Instagram, WhatsApp i Messenger–, a més de la xarxa social mateixa, estan tenint problemes de funcionament en diverses parts del món, segons ha confirmat la companyia a través d'un comunicat. "Som conscients que hi ha persones que estan tenint problemes quan intenten pujar imatges, vídeos i altres arxius a les nostres aplicacions. Estem treballant perquè tot torni a la normalitat tan aviat com sigui possible", ha apuntat la companyia que dirigeix Mark Zuckerberg.

Segons el portal DownDetector, especialitzat en rastrejar aquesta mena de problemes, la caiguda del servei de Facebook es concentra a Europa occidental (especialment a França, Alemanya, Bèlgica, Països Baixos i Regne Unit), EUA, Mèxic i Filipines.

Pel que fa a WhatsApp, els problemes afecten la mateixa regió europea i Sud-amèrica (Veneçuela, Brasil, Perú, Xile i Argentina). No ha tingut tant impacte a Nord-amèrica, on l'ús d'aquest sistema és més residual.

En el cas d'Instagram, el problema es concentra de nou a Europa occidental i els EUA, mentre que els usuaris de Messenger que estan patint la caiguda del servei són a Europa occidental i oriental, especialment a Polònia.

Segons els comentaris que han fet els usuaris a través de Twitter, un dels principals problemes que estan patint és la impossibilitat o la dificultat de carregar i descarregar imatges, així com dificultats per fer retransmissions de vídeo en directe a través de Facebook Live.

stats