Ràdio

Francesc Garriga presentarà 'El Matí de Catalunya Ràdio' a l'estiu

Actualment és el corresponsal de l'emissora als Estats Units

2 min
Francesc Garriga

BarcelonaEl periodista Francesc Garriga serà l'encarregat de substituir Ricard Ustrell al capdavant d'El Matí de Catalunya Ràdio durant la temporada estival que començarà el 8 de juliol a l'emissora pública, segons ha pogut saber l'ARA en primícia. Agafarà així el relleu a Marina Romero, que s'havia encarregat del format els dos estius anteriors. Vinculat a l'àmbit dels esports, és autor també del pòdcast Follow Garriga a la ràdio pública i és autor del llibre A Washington amb paracaigudes, de Pòrtic/Edicions 62, on explica la seva aventura americana com a corresponsal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Nascut a Súria el 1983, va començar a l'emissora local, abans de passar a la COM i, finalment, a Catalunya Ràdio el 2005, on ha presentat el programa Tenim un punt i va ser corresponsal a Madrid entre el 2012 i el 2015. Posteriorment, va dirigir el programa d'esports El club de la mitjanit, entre el 2015 i el 2020.

D'altra banda, Marina Alaminos serà la probable responsable d'El Suplement, el programa matinal dels caps de setmana, durant les setmanes de vacances, tot i que en aquest cas encara no s'ha signat el contracte. Actualment, és responsable de la secció La màquina del temps en els mesos de temporada regular, amb Roger Escapa al timó.

Baixa de Ricard Ustrell per paternitat

Tot i que encara falten setmanes de temporada regular, el magazín matinal de la pública experimentarà un canvi imminent: Ricard Ustrell deixarà el programa, amb motiu d'un permís per paternitat, ja que el periodista serà pare d'aquí a pocs dies. En aquest cas, i fins a l'arribada de l'estiu, serà substituït precisament per Marina Romero, que ja ha assumit la conducció del programa no només els estius anteriors sinó també els dies que Ustrell no ha pogut presentar-lo i, durant la primera etapa, l'edició dels divendres.

stats