Mèdia 13/06/2019

Francesc Orella farà una aparició especial a 'Merlí: sapere aude'

L'actor recuperarà el seu personatge puntualment per a l''spin-off' que prepara Movistar+

Ara
1 min
Adeu a Merlí

BarcelonaMovistar+ ja està immers en la producció de 'Merlí: sapere aude', l''spin-off' de la sèrie de TV3 sobre un excèntric professor de filosofia anomenat Merlí, interpretat per Francesc Orella. Tot i que la continuació la sèrie se centra en el Pol (Carlos Cuevas), el Merlí també hi serà present, encara que sigui puntualment. Segons ha avançat Formula TV i ha pogut confirmar l'ARA, la ficció que prepara la plataforma comptarà amb una aparició especial de Francesc Orella, tot i que es desconeix el context del seu cameo, ja que el personatge moria al final de la sèrie original.

Héctor Lozano, creador de la sèrie, ha remarcat en diverses ocasions que 'Merlí: sapere aude' està concebuda com un 'spin-off' de 'Merlí' i no pas com una nova temporada de la ficció de TV3. Per això, tot i que hi apareixeran alguns personatges com el Bruno (David Solans) o la seva àvia, la nova producció posarà el focus en l'etapa universitària del Pol, les seves noves amistats i la seva relació amb els nous professors que tindrà.

'Merlí', un dels èxits de ficció més grans de TV3, es va acomiadar el gener del 2018 amb un últim capítol que va ser el més vist de tota la sèrie. L'episodi, titulat 'Merlí Bergeron', va ser vist per 693.000 espectadors i va obtenir una quota de pantalla del 23,6%.

stats