Mèdia 11/06/2013

Franco i Hermann Tertsch coincideixen a Telemadrid

Mentre el tertulià parlava sobre Aznar, la cadena va començar a emetre imatges del dictador a les pantalles de darrere seu

Ara
1 min

BarcelonaHermann Terstch, el tertulià que va ser agredit al carrer i que en va culpar el programa 'El intermedio', de La Sexta –fins i tot els va demandar–, estava parlant a Telemadrid sobre una conferència de l'expresident espanyol José María Aznar al Club S.XXI quan es van començar a emetre imatges del dictador Francisco Franco a les pantalles de darrere seu. Durant el principi de la seva al·locució, Tertsch no s'adona que aquestes imatges s'estan emetent. Tot i això, quan percep aquest rerefons, fins i tot es perd del que estava dient.

Aquest error va tenir lloc al programa 'Diario de la noche', de la cadena pública Telemadrid. Tertsch ha donat explicacions via Twitter del que va passar. Ell se'n desentén: "Va ser durant la meva intervenció. He demanat explicacions. Em diuen que hi havia ordres de treure material de 'la Transició'. Era d'abans", va respondre a una usuària de Twitter que s'interessava per aquest error.

stats