Periodisme

La Fundació La Caixa posa en marxa el MediaHub, plataforma d'informació adreçada als periodistes

Es tracta d'un nou servei que facilitarà la feina dels mitjans de comunicació

ARA
1 min
La nova plataforma de la Fundació La Caixa

La Fundació La Caixa ha llençat MediaHub, una plataforma que concentrarà totes les informacions relatives als seus projectes i que estarà a disposició dels periodistes i mitjans de comunicació. Aquest nou servei permetrà tenir un accés més directe a fonts d'informació i tota mena de materials relacionats amb l'activitat de la Fundació. Segons assenyala l'entitat, el MediaHub permet innovar en la forma de relacionar-se amb els periodistes i "fer un pas més com a font d’informació associada al rigor i la fiabilitat sobre els grans temes socials, científics, educatius i culturals".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La nova plataforma compta amb una àrea anomenada Històries, en la qual els periodistes podran trobar el testimoni d'experts, col·laboradors i participants dels programes que desplega la Fundació. També hi haurà una àrea privada des de la qual els periodistes registrats podran accedir a informació exclusiva i embargada, descarregar tots els recursos audiovisuals, accedir a l’agenda de l'entitat, sol·licitar entrevistes amb els protagonistes dels seus projectes i accedir a informació rellevant.

Al MediaHub hi haurà informació en tots els formats i en el màxim d'idiomes possibles. Els periodistes tindran a la seva disposició recursos necessaris per a la seva tasca diària, com ara fotografies, àudios, vídeos, dades, infografies i gràfics.

Amb aquest nou servei, la Fundació La Caixa es vol posicionar com una font d’informació fiable i de referència en els àmbits social, cultural, educatiu i d’investigació científica.

stats