Mèdia 23/07/2019

Gemma Nierga s’incorpora a ‘El matí a Ràdio 4’ amb una secció matinal

La periodista dirigirà ‘Un cafè d’idees amb Gemma Nierga’, un espai en què es conversarà amb figures rellevants del panorama actual

Ara
1 min
Gemma Nierga

BarcelonaRTVE ja prepara la pròxima temporada i una de les últimes novetats és la incorporació de Gemma Nierga a Ràdio 4 de RNE. A partir del setembre, la periodista es posarà al capdavant de la secció diària ‘Un cafè d’idees amb Gemma Nierga’ dins del programa ‘El matí a Ràdio 4’, dirigit per Ramon Castelló, segons ha avançat RTVE en un comunicat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Nierga, que compta amb una llarga trajectòria de més de tres dècades a la televisió, conversarà en directe amb polítics, empresaris i científics de primera línia. Les entrevistes tindran lloc a un carismàtic cafè del barri del Poble Nou de Barcelona que RTVE ha seleccionat amb la intenció de buscar “un ambient càlid i de confiança”.

La secció s’emetrà de dilluns a dijous a les 8.30 h del matí i arrencarà l'11 de setembre. Per a aquesta primera emissió, ‘Un cafè d’idees amb Gemma Nierga’ tindrà com a convidats especials dues figures rellevants de l’actualitat política catalana per commemorar la Diada Nacional de Catalunya i comentar el panorama actual.

La presència de Nierga a la pròxima temporada se suma a la llista de novetats de Ràdio 4. L’emissora també es reforça amb l’estrena del programa ‘En directe’, d’Olga Rodríguez, Gema Esteve i Lorena Amo, sobre temes quotidians i de participació, i l’ampliació del programa ‘Vida verda’, de Pilar Sampietro, sobre l’emergència climàtica. A més, Laura González prepararà un especial sobre l’emergència climàtica a ‘Zona random’ de dilluns a dijous i, d’altra banda, hi haurà un espai realitzat per alumnes de la Universitat Autònoma de Barcelona.

stats