Mèdia 20/03/2018

Gemma Nierga presentarà un nou programa a TV3

'Els meus pares' presentarà els progenitors de personatges coneguts

Ara
1 min
Gemma Nierga

BarcelonaGemma Nierga torna a TV3. La periodista estrenarà a la tardor 'Els meus pares', una sèrie documental del departament de Nous Formats de la televisió pública que té com a objectiu conèixer els progenitors, "molt sovint anònims", de persones conegudes d'àmbits diversos. "Músics, esportistes, comunicadors, actors... presentaran els seus pares per descobrir la influència que han representat en la seva vida personal i professional", explica TV3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb aquest nou projecte, Nierga tornarà a presentar un programa a TV3 més de 20 anys després d'haver-hi conduït, al costat de Fina Brunet i Susanna Griso, l'espai d'entrevistes 'Tres senyores i un senyor', estrenat el 1993. La periodista havia debutat a la cadena pública el 1988 amb l'espai 'Dit i fet', i també hi va presentar 'Pares i fills' i 'Tothom per tothom'. L'any passat ja havia fet una aparició puntual a la televisió pública (va ser una de les presentadores de 'Fora de sèrie', en un programa en què va entrevistar Miquel Roca) i actualment col·labora setmanalment amb el magazín de tarda 'Tot es mou'.

La trajectòria professional de Nierga, però, va estar lligada durant 28 anys a la cadena SER, que la va acomiadar de forma inesperada al final de la temporada passada. Des del setembre, la periodista col·labora també a 'El suplement' de Catalunya Ràdio.

stats