Mèdia 25/08/2017

Andreu Buenafuente, Gemma Nierga i Jair Domínguez fitxen per 'El suplement' de Catalunya Ràdio

L'humorista tornarà a fer ràdio en català després de 13 anys

Ara
1 min
Ricard Ustrell fitxa Andreu Buenafuente per 'El suplement'

BarcelonaAndreu Buenafuente serà una de les incorporacions de la pròxima temporada d''El suplement', de Catalunya Ràdio. Ho va anunciar aquest dijous a la tarda Ricard Ustrell, director i presentador del programa, a l'espai 'Gravetat zero', de la ràdio pública catalana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons va avançar Ustrell, a partir del 3 de setembre Buenafuente tindrà una secció cada diumenge en la qual reflexionarà sobre la vida des d'un punt de vista irònic. Amb la seva participació a 'El suplement', l'humorista tornarà a fer ràdio en català després de 13 anys.

"Em fa molta il·lusió perquè tots hem crescut amb l'Andreu Buenafuente", ha explicat Ustrell. "Per a mi és un honor i un orgull que formi part de la família d''El suplement'", ha assegurat.

Aquest divendres al matí, el presentador ha anunciat també la incorporació al programa de Gemma Nierga, que al juliol va acabar la seva etapa professional a la Cadena SER després de 30 anys. Buenafuente i Nierga no són els únic fitxatges del programa, però, ja que Ustrell també ha confirmat que Jair Domínguez, que es va acomiadar de la 'La segona hora' de RAC1 aquesta temporada, col·laborarà a 'El suplement' els dissabtes.

Catalunya Ràdio presentarà aquest divendres la programació de la pròxima temporada, que comença dilluns.

stats