Mèdia 09/09/2019

Gillian Anderson encarnarà Margaret Thatcher a 'The Crown'

L'actriu de 'Sex Education' s'incorporarà a la ficció al costat d'Olivia Colman i Tobias Menzies

Ara
1 min
Gillian Anderson va participar a la recent ficció de Netflix 'Sex education'

BarcelonaNetflix ha avançat alguns dels detalls que caracteritzaran la quarta temporada de l'exitosa ficció històrica 'The Crown', i l'última novetat és la incorporació de Gillian Anderson, reconeguda actriu britànica per la seva feina a 'Expediente X' i a la sèrie recent 'Sex Education', que s'uneix a l'equip de 'The Crown' encarnant la Dama de Ferro, Margaret Thatcher, segons ha informat 'Variety'.

La notícia ha arribat dos mesos abans de l'estrena de la tercera entrega, que incorporarà Olivia Colman com la nova reina Elisabet II i Tobias Menzies com el nou duc d'Edimburg. Ja se sabia que Netflix preparava una quarta temporada i que els nous capítols versarien sobre un nou període en la història d'Anglaterra, la segona meitat del segle XX, en què la primera ministra britànica Margaret Thatcher va tenir un gran protagonisme.

Anderson ha assegurat a 'The Guardian' que està "emocionada pel fet d'unir-se a l'equip de 'The Crown' i d'interpretar una dona tan complicada i controvertida". "Thatcher va ser indubtablement formidable, però estic gaudint d'explorar sota de la superfície i, m'atreveixo a dir que estic enamorada de la icona que, ja sigui estimada o menyspreada, va definir una era", ha comentat l'actriu.

Durant les últimes dècades s'han vist algunes produccions sobre el llegat de Thatcher i el paper decisiu que ha tingut a la història, tant britànica com mundial. Més enllà d'alguns documentals, destaca la pel·lícula de Phyllida Lloyd 'La Dama de Ferro', en què Meryl Streep va encarnar Thatcher, una actuació per la qual va acabar rebent un Oscar.

stats