Mèdia 30/01/2012

González-Sinde i altres afectats per les accions d'Anonymous denuncien el col·lectiu

Anonymous va publicar les dades personals dels partidaris de la llei Sinde, que han interposat demandes per intromissió a la intimitat i amenaces

Ara
1 min

BARCELONAL'exministra Ángeles González-Sinde, el seu germà, els productors de Morena Films o Carlos Bardem són alguns dels afectats que han presentat una denúncia contra el col·lectiu Anonymous per "amenaces" i "intromissió a la intimitat", segons publica El País. El grup d'internautes va publicar dissabte, coincidint amb l'anunci dels candidats als Goya, una llista amb les dades dels partidaris de la llei Sinde, entre els quals també hi ha l'actual ministre d'Educació i Cultura, José Ignació Wert.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Malgrat la denúncia, d'Anonymous no se'n coneix el cap visible. El grup d'internautes ha assegurat que pretén continuar amb els atacs a la indústria del cinema espanyol el dia de l'entrega dels Goya, el 19 de febrer. El col·lectiu ha avisat també que té "molta informació guardada en un lloc segur" i que no publicaran dades de gent que no doni suport a la llei Sinde mentre la seva postura no canviï. L'any passat Anonymous ja va protagonitzar incidents a les portes del Teatro Real, seu de la cerimònia.

stats