Mèdia 25/03/2016

ICat tornarà algunes hores a les ones de la mà de Catalunya Ràdio

1 min
ICat tornarà algunes hores a les ones  de la mà de Catalunya Ràdio

L’emissora cultural iCat recuperarà parcialment el cognom FM, que durant anys va dur adossat al nom. Des d’avui, divendres, fins al dilluns 28 de març, cinc programes d’iCat es podran escoltar a través de les freqüències hertzianes de Catalunya Ràdio. Es tracta de DeliCatessen d’Albert Puig, Sona 9 de Lluís Gendrau, El celobert de Lluís Gavaldà, 5songs de Blai Marsé i iCatTapes de Raül Hinojosa. La iniciativa obeeix a la voluntat de la nova direcció de continguts de fer més visible la programació cultural i musical de l’emissora. A més, es volen acostar les produccions dels canals temàtics, com iCat, a l’audiència de la ràdio generalista.

Aquesta experiència marcarà el tret de sortida del que l’emissora ha convingut a batejar com a Finestra iCat. La intenció és repetir la iniciativa els festius intrasetmanals i també quan engegui la temporada d’estiu al juliol.

De moment, avui, divendres, es podran escoltar Sona 9 a les 16 h i el combinat musical DeliCatessen a les 21 h. Demà, dissabte, s’emetran 5songs a les 20 h i El celobert a les 21 h. El diumenge 27 serà el torn d’ iCatTapes a les 19 h, 5songs a les 20 h i El celobert a les 21 h. Finalment, dilluns s’emetran el programa de promoció de nous grups Sona 9 a les 16 h i DeliCatessen a les 21 h.

Fundada just fa 10 anys com a hereva de Catalunya Cultura, iCat FM va transformar-se el 2012 en una emissora multicanal, però que només emet a través d’internet. À.G.

stats