Mèdia 19/03/2020

L''InfoK' farà un especial amb preguntes dels espectadors a Quim Torra

Els nens i nenes podran adreçar les seves preguntes al president de la Generalitat, que respondrà des de la Casa dels Canonges

Ara
1 min
Laia Servera farà de moderadora des de casa seva

BarcelonaL’informatiu infantil InfoK emetrà aquest divendres una edició especial en què la seva audiència farà preguntes al president de la Generalitat, Quim Torra, actualment confinat a la Casa dels Canonges. L’especial començarà a les 20.30 h i es podrà veure tant per TV3 com pel Super 3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El programa planteja aquesta edició com una roda de premsa del president, i els espectadors faran arribar les seves preguntes a través de vídeos. La presentadora, Laia Servera, exercirà de moderadora des de casa seva. Des del programa s’ha iniciat una activitat a les xarxes socials en què es convida els nens i nenes a enviar les preguntes que volen adreçar al president, moltes sobre la crisi del coronavirus, en format de vídeo.

Amb aquesta iniciativa, el programa i el president Torra segueixen les passes de la primera ministra de Noruega, Erna Solberg, que dilluns va fer una roda de premsa de trenta minuts per respondre els dubtes dels nens i nenes noruecs.

stats