Mèdia 07/08/2019

Isabel Pantoja serà jurat del 'talent' infantil 'Idol kids'

Telecinco ha confirmat la participació de la cantant en el seu nou programa

Ara
1 min
Isabel Pantoja serà jurat del 'talent' infantil 'Idol kids'

BarcelonaIsabel Pantoja segueix el seu periple per Mediaset després de participar en el 'reality show' 'Supervivientes'. Telecinco ha anunciat que la 'tonadillera' serà un dels membres del jurat del concurs de talents infantils 'Idol kids', que acaba d'obrir la seva fase de càsting.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Idol kids' és la versió infantil del popular programa 'American idol', un format del qual Mediaset va adquirir els drets per produir una versió espanyola el maig del 2018. De fet, el format infantil, que comptarà amb Jesús Vázquez com a presentador, va ser anunciat pel grup de comunicació durant l'estiu del 2018, però el projecte es va paralitzar poc després. La convocatòria de càsting d''Idol kids' està oberta a nens i nenes d'entre 7 i 15 anys. Els aspirants han d'enviar tres vídeos a l'organització del concurs: el primer ha de ser una presentació i els altres dos han de ser una mostra del seu talent per cantar amb música i 'a capella'.

El 'talent show' és el segon projecte que fa Pantoja amb Mediaset, que també té en cartera fer un 'biopic' sobre la cantant.

stats