Mèdia 09/01/2016

‘Ja t’ho faràs’ estrena una nova temporada que inclourà una secció de consultori

1 min
‘Ja t’ho faràs’ estrena una nova temporada que inclourà una secció de consultori

El programa de reciclatge i treballs manuals Ja t’ho faràs torna avui a la graella de TV3 amb noves idees per recuperar o aprofitar mobles i objectes quotidians amb l’objectiu de donar-los una segona vida. Conduït per Rafel Vives, l’espai de manualitats tindrà 13 capítols de 25 minuts i s’emetrà a tres quarts de quatre de la tarda, després del Telenotícies migdia (la franja que fins al desembre ocupava el programa de divulgació sobre ornitologia Tocats de l’ala ).

En aquesta nova entrega, el presentador del programa assistirà a classes particulars. Vives anirà al taller, a l’obrador o a l’estudi d’un expert per aprendre una tècnica concreta. Al primer capítol, la restauradora Helena Riera li ensenyarà a envellir i singularitzar la pintura mitjançant el clivellat. Una altra de les novetats de la nova temporada és una secció de consultori. A més, cada episodi de Ja t’ho faràs acabarà amb un esquetx humorístic de Miquel Àngel Llonovoy, l’ alter ego sapastre de Rafel Vives. Tot i això, el programa mantindrà algunes de les seves seccions com ara Pim, pam!, que ofereix consells útils en menys d’un minut.

En el primer episodi de la nova temporada, Vives elaborarà un rètol amb “les normes de casa” i un penjador molt rústic però gens campestre fet amb tronquets de fusta. Així mateix, l’espai donarà a conèixer la firma Hache Creativa, que treballa dissenyant mobles i complements per a la llar amb materials originals com ara oueres, brides i bolígrafs BIC. En aquest capítol, el programa també descobrirà la cal·ligrafia japonesa shodo i la pintura sumi-e amb un reportatge, entre altres continguts. N.J.

stats