Mèdia 04/10/2018

Jordi Basté tindrà un programa a TV3

Explorarà la revolució tecnològica, el canvi climàtic i la globalització

à.g.
2 min
Jordi Basté

BarcelonaLa revolució tecnològica dels últims anys està comportant canvis radicals en la quotidianitat de les persones, que hem assumit viure en una era de canvi permanent. Jordi Basté s'ha proposat explicar algunes d'aquestes transformacions a través d'un nou programa de TV3. L'espai, que encara no té títol tancat ni data d'estrena, està produït per Lavinia i constarà de tretze episodis. El programa suposa un nou fitxatge de TV3 d'una estrella de RAC1, després que aquest any també s'hagi encarregat als Oscars de 'La competència' un 'late show' nocturn i que Joan Maria Pou prepari la segona temporada de 'Cases d'algú'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A banda de la revolució tecnològica, altres pilars del programa seran el canvi climàtic i la globalització. El periodista explorarà temes que podrien semblar propis de la ciència-ficció –com ara si hi podrà haver robots que facin de companys sentimentals, si es poden construir cases en 24 hores o si es podrà imprimir menjar–, però que són en realitat projectes en desenvolupament. Basté conversarà amb especialistes en cada àmbit (com el transport, la medicina, l'habitatge, l'esport o l'alimentació) i experimentarà algunes de les innovacions en primera persona.

Aquest programa suposa el retorn oficial de Basté a TV3, després de la seva sortida abrupta de Catalunya Ràdio, l'any 2004, arran d'un conflicte amb l'aleshores directora de l'emissora, Montserrat Minobis, per l'horari del seu programa 'No ho diguis a ningú'. Llavors va fitxar per RAC1 i va acabar presentant el magazín matinal que s'ha convertit en líder a Catalunya. El locutor sí que havia protagonitzat a la televisió pública un 'Fora de sèrie' en el qual entrevistava el futbolista Gerard Piqué i també havia aparegut en espais com 'Gol a gol' o 'Basquetmania', però aquest és el seu primer programa propi des de llavors.

stats