Mèdia 18/03/2015

El nou programa de José Luis Moreno a La 1 s'estrenarà aquest dissabte

Berta Collado, Nerea Garmendia i Jota Abril presentaran 'La Alfombra Roja Palace'

Ara
1 min
'La Alfombra Roja Palace' s'estrena dissabte / TVE

BarcelonaTelevisió Espanyola ja ha posat data per a l'estrena de 'La Alfombra Roja Palace', el nou programa de varietats produït per José Luis Moreno: serà aquest dissabte, a les 22.00. Segons informa la cadena en un comunicat, l'espai serà presentat per Berta Collado, Nerea Garmendia i Jota Abril, i en quedarà fora Ana Obregón, de qui s'havia especulat que també pogués formar part de l'equip i que fins i tot havia explicat aquesta mateixa setmana, en una entrevista al portal Fórmula TV, que seria la "mestra de cerimònies" del programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TVE defineix l'espai com "un format d'entreteniment contenidor en què no faltaran la comèdia, la música ni l'humor", i que estarà "esquitxat" de "petites peces de ficció, així com actuacions musicals d'artistes número u, monologuistes i humoristes".

Entre les seccions fixes del programa, que s'allargarà fins prop de les 02.00 de la matinada, hi haurà un concurs de "talents júnior ja consagrats i coneguts d'altres programes" que combinarà tres disciplines diferents (cant, ball i humor) i en què els concursants optaran a un premi que "suposarà un important impuls a la seva carrera". Un altre espai que s'inclourà cada setmana al programa és 'Sueño imposible', en què una persona anònima "veurà complert el seu somni" de "canviar radicalment d'imatge per sorprendre els seus familiars i amics". 'La Alfombra Roja Palace' també vol "donar visibilitat a la Marca Espanya" a través de la presentació, cada setmana, de la col·lecció de moda d'un dissenyador. Per últim, el programa inclourà una entrevista "íntima" a una "estrella del panorama espanyol".

stats