Televisió
Mèdia 09/06/2011

Josep Cuní tanca la seva incorporació a 8TV

Deixarà 'Els matins' de TV3 per presentar un magazín de 7 a 10 del vespre a la cadena privada

Redacció
1 min
Josep Cuní ha estat presentador d' Els matins de TV3 des del 23 d'abril del 2004. També ha conduït programes com les nits electorals.

BarcelonaEl periodista Josep Cuní ha tancat avui la seva incorporació al canal privat 8TV per a la pròxima temporada. Tal com va publicar l'ARA aquest dimarts, Cuní presentarà un magazín en horari de vespre a la cadena del grup Godó. Aquest nou programa, que durarà de 7 a 10, combinarà informació i entreteniment i serà el nou mascaró de proa d'aquest canal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb el fitxatge de Cuní, el grup busca donar un nou impuls al seu canal de televisió, que en l'actualitat es basa en programes enllaunats i en el programa de producció pròpia Arucitys, presentat per Alfons Arús. L'objectiu de 8TV seria repetir l'èxit de RAC1, que s'ha posicionat com a ràdio privada de referència i massiva.

El periodista de Tiana deixarà Els matins de TV3, que presentava des del 23 d'abril de l'any 2004. El programa ha estat íder tradicional d'audiència. El 23 de maig, l'endemà de les eleccions, va batre el rècord de la temporada amb una quota del 29,8%. Ariadna Oltra serà la substituta de Cuní al capdavant del programa de matí de TV3.

stats