Mèdia 01/07/2017

Josep Cuní tanca la seva etapa professional al canal 8TV

1 min
Josep Cuní tanca la seva etapa professional al canal 8TV

El periodista Josep Cuní va presentar ahir l’últim programa de 8 al dia, que no continuarà la temporada vinent, i va posar punt final a la seva etapa professional a 8TV. L’informatiu d’autor es va acomiadar de l’audiència després de sis anys en antena. Durant la temporada regular, 8 al dia ha tingut un share mitjà de 6,7% i 146.000 espectadors. Josep Cuní, juntament amb Alfons Arús, era una de les cares més representatives de la televisió del Grupo Godó.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Respecte al seu futur professional, Cuní no ha revelat encara quin serà el seu pròxim destí. El periodista ha valorat diverses propostes de TV3 i TVE, que de moment no han prosperat, i estudia la possibilitat de descansar i formar-se durant un any. La trentena de professionals que treballaven a 8 al dia, i que formen part de la productora Broadcaster, presidida per Cuní, estan a l’espera de saber si se’ls recol·locarà en algun altre projecte.

Josep Cuní va arribar a 8TV després de presentar durant 7 anys Els matins de TV3. Al mes de maig el periodista de Tiana va ser condecorat per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi.

stats