Mèdia 17/03/2015

Un jutge declara Intereconomía en concurs de creditors

A.c.r.
1 min
Un jutge declara Intereconomía  en concurs de creditors

BarcelonaEl jutjat mercantil número 11 de Madrid ha declarat Intereconomía Corporación en concurs voluntari de creditors, segons publicava ahir el Butlletí Oficial de l’Estat. Intereconomía conservarà les facultats d’administració i disposició del seu patrimoni, però les tindrà sotmeses a la intervenció de l’administrador concursal. Des de la publicació d’aquest edicte, els creditors d’Intereconomía disposen d’un termini màxim d’un mes per comunicar els seus crèdits.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després que es fes pública la seva nova situació, fonts d’Intereconomía van assegurar ahir que el grup continuarà la seva activitat amb total normalitat i, en aquest sentit, subratllaven que el concurs de creditors és l’eina adequada per garantir la futura viabilitat de l’empresa. Segons diuen, l’actual marc de la llei concursal permet refinançar el deute amb més garanties, i recorden que altres empreses han entrat anteriorment en concurs de creditors i avui en dia són viables.

Des del febrer de l’any passat, Intereconomía només emet per TDT al País Valencià i a Madrid, tot i que es pot sintonitzar també a través d’internet i d’algunes plataformes de pagament. Aquest canvi d’estratègia va ser conseqüència de la gravíssima situació econòmica que vivia ja llavors el grup, que va provocar continuats impagaments a Net TV, la plataforma a la qual tenia llogada la seva freqüència de TDT. Els problemes financers també havien obligat Intereconomía a aplicar dos ERO en pocs mesos, a deixar de pagar nòmines i indemnitzacions a treballadors acomiadats, i a tancar el diari La Gaceta i el programa Punto pelota, l’espai que tenia més èxit de tota la seva oferta televisiva.

stats